Integritetspolicy

Integritetspolicy

 

Du o Hund värnar om varje besökares personliga integritet och samlar ingen information om dig som besöker webbplatsen, annat än besöks- och användarstatistik.

 

När du använder dig av av webbplatsens kontaktformulär för att komma i kontakt med mig, loggas däremot din ip-adress och tidpunkten för användandet för att på så vis skapa möjlighet att spåra och försvåra missbruk och spam.

 

Personuppgifter

Jag arbetar under tystnadsplikt.

 

Personuppgifter sparas i mail, sms, analys- och årtgärdsdokument, anmälningsformulär samt i bokföringsprogram.

Personuppgifter för bokföring måste sparas i 7 år enligt bokföringslag.

Övriga uppgifter sparas i ett par år och tas sedan bort. Detta ifall vi har en uppföljande kontakt.

 

När du lämnar personlig information till mig kan det hända att jag använder dem för att få veta mer om dig eller din hund. Anledningen till att jag gör dessa registreringar är att jag ibland behöver samla mer information om ditt fall eller hur jag hittar hem till dig vid besök.

Personlig information lämnas aldrig ut till någon annan om vi inte har kommit överens om det.

 

Cookies

På denna webbplats används endast cookies när du som besökare aktivt lämnar dina uppgifter såsom när du fyller i mitt formulär.

 

E-post

Du kan som helst få reda på vilken information jag har om dig i mina register.

När som helst kan du avanmäla ditt intresse att få mail från Du o Hund eller för att be mig att ta bort dina personuppgifter.


Missnöjd?

Skulle du av någon anledning bli missnöjd med någon tjänst som jag har levererat så hoppas jag att du först och främst hör av dig till mig så att vi kan reda ut vad som har gått fel. Om jag inte vet vad du har upplevt som fel, så kan jag ju heller inte rätta till det. 

Du kan också göra en anmälan till Sveriges Hundföretagare via denna länk>>