Villkor

Anmälningsvillkor


När du anmäler dig till någon av mina kurser så gäller följande. 


Särskilda villkor för att förhindra spridningen av Coronavirus Covid-19. 


Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att hämma sprindingen av Corona. 


  • Känner du dig sjuk med symtom (även milda) som snuva, hosta eller feber så stanna hemma. Det är viktigt att inte riskera att smitta andra.

  • Tvätta händerna ordentligt och ofta. 
  • Hosta och nys i armvecket.

  • Undvik att röra ögon, näsa och mun.

  • Måste jag ställa in för att risken är för stor för smittspridning så gör jag mitt bästa att återbetala din erlagda avgift men tyvärr kan det bli så att jag måste täcka uppkomna kostnader med del av din avgift. 
  • När du stannar hemma vid symptom så meddela mig så snart du kan så att jag har chans att få in eventuella reserver. Din kursavgift återbetalas i sin fullhet om jag har reserver. Annars återbetalas din kursavgift efter att jag har betalt mina eventuella kostnader (tex lokalhyra, extern instruktör/föreläsare osv). Jag gör allt jag kan för att du ska slippa betala om du får symtom. Förutom detta gäller alltid följande; 


  • Din hund ska vara vaccinerad. 
  • Du och Din hund ska vara försäkrad. 
  • Lag en över tillsyn av hundar och katter (lag 2007:1150) säger att du om hundägare alltid har strikt ansvar för vad din hund gör. Detta betyder att din föräkring träder i kraft ifall din hund orsakar skada vid någon av mina hundkurser eller på en hundkonsultation. 


Du har alltid fjorton dagars ångerrätt för varor och tjänster som är beställda på nätet, i enlighet med svensk lag.

Om du ångrar dig så maila mig direkt på info@duohund.se så bekräftar jag att jag har mottagit ditt mail. 


Om du får förhinder senare än 14 dagar innan kursstart, kan inte kursavgiften återbetalas om inte jag lyckas få in en reserv.
Hjälp gärna själv till med det. 


Har du fått en kursfaktura och betalt den så har du garanterat din plats på kursen.

Betalas inte kursfakturan i tid går din plats vidare till en reserv. Du får betala en avgift på 250 kr som är en administrationsavgift. 

Dröjsmålavgift om 50 kr per faktura utgår om en faktura inte betalas i tid. 


Jag förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid t.e.x för få anmälningar. Hela din avgift återbetalas då. 


Skulle du eller din hund däremot bli sjuka så återbetalas hela avgiften (exklusive en administrationsavgift på 250 kr) när du skickat in läkarintyg/veterinärintyg till mig. Detta gäller inte om avhoppet sker senare än 14 dagar innan kursen har påbörjats. Detta gäller endast vid mina kurser och inte vid tex föreläsningar, externa föreläsare osv.


Vid konsultationer (tex utredningar) så är det fritt fram att avboka så sent som samma dag som vi ska träffas (bara jag inte har hunnit åka). Det är viktigt för mig att både ni och jag känner oss bra inför vår träff. Jag kommer inte att debitera något.